Bygdelag for Eidskog og Kongsvinger
Velg språk:
Våre arrangementer
Ingen arrangementer
Andres arrangementer
Ingen arrangementer

Hvis du er interessert i å finne ut mer om dine forfedre, er det aktive foreninger i både Eidskog og Kongsvinger kommuner. Med bakgrunn i at lokal historie og slektsforskning ofte overlapper hverandre, har vi inkludert både foreninger som driver slektsforskning og med samling/bevaring av historiske data og steder/objekter.

Kongsvinger historielag http://www.kongsvingerhistorielag.no/

Her kan du finne mye informasjon om Kongsvinger by og tidligere Vinger kommune. De har også noe slektsforsking.

Austmarka Slektsforskning  http://www.austmarkaslekt.no

Austmarka slektsforskning er et slektsforskningsnettsted med fokus på to Austmarka familier (Aaberg/Fallet). I tillegg kan du finne mye informasjon som kan være nyttig når du starter med slektsforskning, spesielt fra Austmarka og om finne-slekter.

Austmarka historielag http://www.austmarkahistorielag.no

Har kontor i Arstun, vis-à-vis Austmarka pleie- og sykehjem og har 700 medlemmer. De publiserer fire medlemsblad  pr. år, utgir en arrangementskalender på sin hjemmeside, arrangerer turer og markedsdager, foredrag, utstillinger, demonstrasjoner av håndverk, mosjonsløp, fester og turer. De er også ansvarlig for Austmarka Bygdetun , driver med slektsforskning, markerer opp forlatte husmannsplasser og gamle stier.

Eidskog Slektshistorielag http://www.eidskogslekt.no

Eidskog Slektshistorielag, med nye lokaler fra 4. august i Haugårdsvei 3 på Skotterud, er en aktiv organisasjon med fast møtedag den første mandagen i måneden. Møtene er åpne for både medlemmer og ikke-medlemmer. Det vil alltid være folk til stede på møtene som hjelper deg i gang og gir deg innsikt i de mulighetene som finnes. De har et velfylt bibliotek med lokalhistoriske bøker og annet materiale som er nyttige når du søker etter dine forfedre.  Materialet inkluderer en søkbar slektsdatabase med mer enn 60 000 navn.

Arrangements-kalender
<< mai 2024 >>
MTOTFLS
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Facebook
For redaksjonen