Bygdelag for Eidskog og Kongsvinger
Velg språk:
Våre arrangementer
Ingen arrangementer
Andres arrangementer
Ingen arrangementer

Grukkedalen Cowboys

vil stå for både underholdningen og dansemusikken.

Gruppen består av 7 ungdommelige herremenn som for enkelhets skyld kaller seg brødrene Albertsen. De har sin opprinnelse fra Vestmarka i Eidskog.

Det kan vel være at vi i løpet av festen kanskje finner ut hva hver enkelt heter, men det viktigeste er at vi morer oss og får svingt oss i dansen.

Underholdningsdelen vil blant annet inneholde en del sanger, både av typen festlige sanger og sanger hentet fra originale revytekster skrevet for Vingerlaget, blandet med overraskelser fra gruppas repertoar.

grukkedalen_cowboys

Hei på deg. 

Vi er “Grukkedal`n Cowboys”, som har holdt det gående i 10 år. Nå er det definitivt slutt, og dette ser ut til å bli “Brødrene Albertsens” siste reise. Vi gleder oss stort til en Oslo-tur og kommer til å spille med stor begeistring. Vi er syv ungkarsbrødre med like stram kroppslukt som bukselinning. Grukkedalen er det stedet som er så stygt at katta rømmer, og Vestmarka boligbyggerlag nekter å vurdere husbygging. Vi spiller med sparsommelige instrumenter og trives ellers i tyttebærskogen og bak blakken på småbruket våres: “Gørrmyrsnabben”.

Vi er sterkt inspirert av moderne musikk som f.eks. Vidar Sandbeck, Wilfred Ånerud, Prøysen og Stein Ove Berg.

Vi sees i hovedstaden.

Mvh Håkon Albertsen

Arrangements-kalender
<< apr 2024 >>
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Facebook
For redaksjonen