Bygdelag for Eidskog og Kongsvinger

Høstturen

til

OSET HØGFJELLSHOTELL

oset_hogfjellshotell

Denne gangen satset vi på en tidligere helg og fikk et godt tilbud fra Oset for helgen 9. til 11. september, som 25 Vingerlags og Odalslags medlemmer benyttet seg av.

Vanligvis har det vært slik at været kan ha vært si som så både fredag og søndag men brukbart med opphold på lørdag når vi har hatt den tradisjonelle trim turen og quiz-runden. Denne gangen var det litt motsatt strålende vær på fredag, strålende på søndag men litt vått på lørdag men uten at det satt noen demper på stemningen. Noen gikk en skikkelig langtur før lunsj mens andre tok en noe kortere runde ned til vannet med innlagte pauser.

Deltagelsen på quiz-runden var 100 % selv om vi ble litt våte i håret. Det kunne kanskje være litt vanskelig å tyde svarene på noen av de sist innleverte oppgavene.

Etter quiz-runden hadde vi samling i Gildehallen omgitt av hotellets unike samling av gamle bruksting og pyntegjenstander fra Hallingdal og Valdres. Samlingen er en av de største samlingene av sitt slag i Norge i privat eie.

Det var levende dansemusikk både fredag og lørdag. På lørdag ble vi i tillegg underholdt av BARIZI BAND. De var meget gode men holdt kanskje på litt lenge etter vår smak da det kriblet i dansefoten til noen og hver av oss.

Dette var andre gangen vi besøkte Oset, vi var der også i 2009. Både maten og terrenget frister til gjentagelse, vi sees kanskje der igjen om noen år.

BILDER

 hyggelig_dame_i_resepsjonen

Vi ble tatt vel i mot av hyggelige damer i resepsjonen

stemning_ved_bordet

Hyggelig stemning rundt bordet både på fredag og lørdag kveld

vi_svinger_oss_i_dansen

Vi svinger oss i dansen

pust_i_bakken

Pust i bakken

hva_kan_svaret_vaere

Hva er svaret?

reidar_og_svarene

Reidar med svarene på lagets quiz

litt_av_hvert

I Gildehallen var det mange interessante ting å feste øyet på

fra_lavoen

Hotellet hadde en gedigen lavo hvor noen av turdeltagerne nyttet høve til å få igjen pusten på formiddagens utflukt

 

Velg språk:
Arrangements-kalender
<< apr 2019 >>
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Facebook
For redaksjonen